ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські трамваї поїдуть за новими маршрутами

Львівські трамваї поїдуть за новими маршрутами

У Львові внесуть зміни у схеми руху 5 трамвайних маршрутів. Причиною змін трас слідування електротранспорту є проведення робіт з заміни кривої ділянки колії.

У Львові з 22:00 30 жовтня по 23:00 31 жовтня трамваї маршрутів №№2, 6, 7, 9 та 10 курсуватимуть за зміненими маршрутами. Це пов’язано з проведенням заміни кривої ділянки колій на вул. Винниченка, 10-12. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Тож, в останній день жовтня трамваї курсуватимуть за такими напрямками:

Маршрут №2 - вул. Пасічна - вул. Личаківська - вул. Ів. Франка - вул. Вітовського - вул. Нечуя-Левицького - вул. Котляревського - вул. Ген. Чупринки - вул. Коновальця. З кінцевої зупинки «вул. Коновальця» трамваї курсуватимуть у своєму напрямку.

Маршрут №6 - Залізничний вокзал - вул. Городоцька - вул. Підвальна - вул. І. Франка - вул. Вітовського - Залізничний вокзал.

Маршрут №7 - Погулянка - вул. Личаківська - вул. І. Франка - вул. Вітовського - вул. Сахарова – «Аквапарк».

Маршрут №9 - Залізничний вокзал - вул. Київська - вул. Вітовського - пл. Соборна.

Маршрут №10 - вул. Пасічна - вул. Личаківська - вул. І.Франка - вул. Вітовського - вул. Київська - Залізничний вокзал. З кінцевої зупинки «Залізничний вокзал» трамваї курсуватимуть у своєму напрямку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові завтра обмежать рух транспорту по вул. Кошкіна. Проїзд транспорту буде заборонено з 8:00 до 21:00.

 
Коментарі (0)