ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські трамваї змінять маршрути

Львівські трамваї змінять маршрути

У зв’язку з проведенням «Параду трамваїв» у День Незалежності (24 серпня» трьом львівським трамваям змінять маршрути.

У День Незалежності рух трамвайних маршрутів № 2, 9, 10 буде змінено. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

У неділю, 24 серпня, у зв’язку із проведенням «Параду трамваїв», з 11:30 до 15:30 курсування вагонів маршрутів № 2, 9, 10 на ділянці вул. Руська – Пл. Ринок буде припинено. У вказаний період часу трамваї курсуватимуть за такими напрямками:

Маршрут № 2: вул. Пасічна – вул. Франка – вул. Вітовського – вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. Пасічна.
 
Маршрут № 9: Залізничний вокзал – вул. Вітовського – вул. Ів.Франка – вул. Підвальна – вул. Городоцька – Залізничний вокзал.
 
Маршрут № 10: вул. Пасічна – вул. Ів.Франка – вул. Вітовського – вул. Київська – Залізничний вокзал – вул. Дорошенка – вул. Пасічна.
 
Враховуючи те, що з 12:00 до 15:00 на площі Ринок проходитиме виставка трамваїв, ЛКП «Львіелектротранс» просить вибачити за тимчасові незручності та  просить мешканців подбати про особисту безпеку під час заходу, оскільки у напрямку вулиці Личаківської трамваї курсуватимуть за звичним маршрутом.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Києва торкнулися транспортні зміни. Зокрема, столиця поповнилася п’ятьма новими тролейбусами. Окрім того, в Києві планують запустити нові маршрути до кінця літа.
 
Коментарі (0)