ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські трамваї зупинились через аварію на водогоні

Львівські трамваї зупинились через аварію на водогоні

У Львові тимчасово припинено курсування трамваїв кількох маршрутів. У міськраді пояснюють, що зміни зумовлені аварійною ситуацією на водогоні, де наразі проводяться відповідні роботи з ліквідації пошкоджень водогінної мережі.

У Львові тимчасово припинено курсування трамваїв маршрутів №1 та №11. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Причиною зупинки електротранспорту є проведення робіт з ліквідації аварійної ситуації на водопроводі за адресою вул. Київська, 18.

Наразі на місці працюють спеціалісти Водоканалу.

«Рух трамваїв буде відновлено після закінчення аварійно-відновлювальних робіт», - зауважують у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві на по вул. Стеценка в напрямку Лісорозсадника на діючій зупинці тролейбусів маршруту №23 та автобусів маршруту №90 «Сади» впроваджується додаткова зупинка для автобусів маршруту №14. Зазначається, що зміни введено для покращення транспортного обслуговування пасажирів. Окрім того, на осінньо-зимовий період відміняється функціонування зупинки тролейбусів маршруту №43 та автобусів маршруту №51 «вул. Академіка Філатова», яка розташована на бульварі Дружби народів в обох напрямках.

 
Коментарі (0)