ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівських перевізників карають за самоуправство

Львівських перевізників карають за самоуправство

Один із перевізників у Львові і надалі порушує умови договорів. Управління транспорту та зв’язку ЛМР скерувало листи про порушення з проханням перевірки у Головавтотрансінспекцію і ДАІ

Один із пасажирських перевізників у Львові і надалі порушує умови договорів. У зв’язку з цим управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради скерувало листи про порушення з проханням перевірки підприємства у Головавтотрансінспекцію і ДАІ.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі міськради.

Як інформує управління  транспорту та зв’язку, повідомлення про порушення на маршруті №7 поступили в неділю. Перевізник ТзОВ «Міра і К» самовільно, без погодження з  управлінням, змінив схему руху маршруту №7. Маршрут №7 без жодного дозволу сьогодні здійснює рух по пр Свободи.

«Під час спілкування з водіями і на прохання пред’явити схему руху, водії показують затверджену схему, що передбачає рух від вул. Під Голоском через просп. Чорновола - вул. Підвальна (в обидва напрямки) - вул. І.Франка і далі по маршруту через район Нового Львову на Сихів.

Однак, на трафаретах автобусів, що обслуговують цей маршрут є назва вул. Чигиринської як однієї з кінцевих. На запитання працівників управління, за чиєю вказівкою водії рухаються з порушенням схеми руху, отримано відповідь, що таке рішення прийняли водії. Крім того, в шляховому листі не зазначено маршруту руху, зокрема кінцевих зупинок.

Управління транспорту розглядає цей зафіксований факт, як достатню підставу для розірвання договору з перевізником «Міра і К», відповідно до якого обслуговується 10 маршрутів. Безконтрольність роботи на маршрутах з боку водіїв свідчить про низький рівень організації роботи на підприємстві та про неможливість цього підприємства гарантувати стабільну роботу на маршрутах громадського транспорту для мешканців м. Львова», - зазначили в управлінні транспорту та зв’язку.

Нагадаємо, ТзОВ «Міра і К» обслуговує такі маршрути: 7, 8, 11, 12, 14, 25, 27, 33, 35, 40.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)