ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Сумщина робить останні кроки у підготовці до зими

Сумщина робить останні кроки у підготовці до зими

У Сумській області комунальники завершують підготовку котелень та будинків до опалювального сезону. Зокрема, також здійснено ремонт доріг та приведено в готовність спеціалізовану техніку.

На Сумщині до опалювального сезону підготовлено 522 котельні із 527 одиниць, у тому числі 250 комунальних котелень із 255. А також до зими повністю готові 4589 будинків з 4605 одиниць, у тому числі 99,6% житлових будинків комунальної власності. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. 

Зазначається, комунальні підприємства з місцевого бюджету та за рахунок коштів підприємств у сумі 8,3 млн грн відремонтували 33,1 км водопровідних мереж та 3,9 км каналізаційних мереж.
 
Окрім того, було здійснено капітальний ремонт близько 41,02 тис. м² дорожнього покриття вулиць і доріг, підготовлено 120 одиниць спеціалізованої техніки та заготовлено посипкового матеріалу і реагентів 7,5 тис тонн.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Хмельниччина завершує підготовку до опалювального сезону. Наразі, область підготувалася до роботи в осінньо-зимовий період на 90%.
 
Коментарі (0)