ГоловнаНовини ЖКГЛьвівський стадіон на повну готується до Євро-2012

Львівський стадіон на повну готується до Євро-2012

На львівську арену Євро почали постачати сидіння. Першу їхню партію доставлять до приймаючого міста до кінця тижня, а наразі на арену прибули лише частини кріплення. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Інформаційного центру «Україна-2012». «Монтувати сидіння повинні почати 25 л

На львівську арену Євро почали постачати сидіння. Першу їхню партію доставлять до приймаючого міста до кінця тижня, а наразі на арену прибули лише частини кріплення.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Інформаційного центру «Україна-2012».

«Монтувати сидіння повинні почати 25 липня. Кольорова гамма нових крісел відповідатиме прапору України. Виробником сидінь виступає англійська фірма», – повідомив начальник з будівництва стадіону ФПГ «Альтком» Василь Огородник.

За словами будівельника, наразі на стадіоні проходить монтаж фасадів західної будівлі і павільйонів на першому та другому поверхах. Поряд з цим, на арені активно улаштовують інженерні мережі і кабельні траси, ведуть роботи із заливки підлог променад на 3 та 4 рівнях, продовжуються монтаж прозорої покрівлі і будівництво медіацентру.

 
Коментарі (0)