ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівський трамвай змінює маршрут руху

Львівський трамвай змінює маршрут руху

Один з трамваїв у Львові курсуватиме за зміненим маршрутом. Це пов’язано з ремонтом доріг на перехресті вулиць Снопківська – Свєнціцького – Мушака – Стуса.

Від сьогодні у Львові трамвай №11 курсує за зміненим маршрутом. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

За інформацією директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, з 15 квітня на ремонт закривають перехрестя вулиць Снопківська – Свєнціцького – Мушака – Стуса.
 
Як розповіли у службі руху «Львівелектротранс», у зв’язку з ремонтними роботами не курсуватиме трамвайний маршрут № 4, а трамваї № 11 курсуватимуть за зміненим маршрутом:  ТЦ «Скриня» - вул. Городоцька – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. Франка  — пл. Соборна та у зворотному напрямку.
 
Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. 23 березня на ремонт закрили частину вул. Стуса на ділянці від вул. Снопківської до пр. Червоної Калини. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.
 
Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини, до «Санта — Барбари».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», близько місяця у низці будинків різних районів Львова не буде гарячої води. Її відключають 15 квітня у зв’язку з початком проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж.
 
Коментарі (0)