ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЛьвівським комунальникам затвердили інвестиційну програму

Львівським комунальникам затвердили інвестиційну програму

Львівське ЖКГ отримало інвестиційну програму. За бюджетні кошти у майбутньому році замінять насоси у 4 котельнях, змінять трубопроводи та ін.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив для ЛКП «Залізничнетеплоенерго» інвестиційну програму на 2014 рік. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Відповідно до програми, планують встановити насоси у 4 котельнях, замінити трубопроводи, встановити теплообмінники у 4 ЦТП.

Як зазначив директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж, загальний обсяг фінансування відповідно до цієї програми – 7,992 млн грн. Кошти надходять з державного бюджету.

Втім, інвестиційну програму ще має погодити сесія Львівської місьради та  схвалити Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

Як повідомляла «Україна Комунальна», виконавчий комітет Львівської міської ради погодив ЛМКП «Львівтеплоенерго» інвестиційну програму на 2014 рік. Як розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж,  бюджет програми складає 27,9 млн грн.

Нагадаємо, у 2012 році ЛМКП «Львівтеплоенерго» у заміну теплових мереж вклало 46 млн грн, у 2011році – 23 млн грн. За 9 місяців 2013 року  - 26 млн грн.

 
Коментарі (0)