ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівським перевізникам загрожують дисциплінарні стягнення

Львівським перевізникам загрожують дисциплінарні стягнення

У Львові контролюють дотримання вимог до водіїв громадського транспорту. Зокрема, водіям міських маршруток заборонено вмикати музику та палити.

У Львові контролюють дотримання вимог до водіїв громадського транспорту. Зокрема, водіям міських маршруток заборонено вмикати музику та палити. Станом на 16 липня уже зафіксовано 25 дисциплінарних стягнень за такі порушення.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«У договорах з перевізниками закріплено, що в салонах транспортних засобів озвучуються лише зупинки і можливі пересадки. Тобто, про інші звукові сигнали взагалі не йде мова.

Ми проводили нараду з перевізниками. У протоколі чітко записана така заборона. Домовлено: якщо буде зафіксовано такий факт, до водія вживатимуться дисциплінарні стягнення. Крім того, був ряд інших обмежень, що стосувалися форми водія, вигляду автобуса, інтер’єру, трафаретів на автобусі», - заявив заступник начальника управління транспорту і зв’язку Андрій Білоус.

Також Андрій Білоус додає, що з 12 липня в управлінні транспорту працюють волонтери, які допомагають контролювати за дотриманням вимог водіями.

«Кожен день волонтери працюють на кінцевих зупинках. Там вони ведуть роз’яснювальну роботу, роздають флаєри водіям щодо правил курсування. Кожен вечір волонтери нам скидають звіт із фотографіями тих водіїв, які у чомусь відмовили. У комплексі, станом на понеділок ми вже мали 25 зафіксованих таких випадків. Відповідно, це – 25 дисциплінарних стягнень. Із власником двох автобусів, перевізником розірвано договір оренди. Робота триває», - зазначає Андрій Білоус.

 
Коментарі (0)