ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівським трамваям змінили напрямки руху

Львівським трамваям змінили напрямки руху

Деяким трамваям Львова тимчасово змінили напрямки руху. Причина – знеструмлення території трампарку на вул. Городоцькій, яке виникло внаслідок пожежі.

Внаслідок пожежі на вул. Городоцькій тимчасово змінено напрямки руху трамваїв № 1,6,9,10. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Сьогодні о 08:06 оперативного чергового ОКЦ ГУ ДСНС України у Львівській області надійшло повідомлення про те, що о 07:10 на вул. Городоцькій на силовій підстанції виникла пожежа. Внаслідок події знеструмлена територія трампарку на вул. Городоцькій, припинено електропостачання мережі ЛКП «Львівелектротранс» в районі вул. Городоцької, площі Привокзальної, вул. Чернівецької», – йдеться в повідомленні.
 
Тимчасово у Львові змінено напрямки руху трамваїв, а саме:
 
- трамваї № 1,9,10 рухаються по маршруту трамвая №2 (на вул. Коновальця);
 
- трамвай № 6 рухається по маршруту трамвая №7 (на вул. Шевченка).
 
Пожежні підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області о 08:01 год. ліквідували пожежу. Зараз проводяться роботи з відновлення електропостачання абонентів та руху трамваїв за визначеними маршрутами.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», через аварію на тяговій підстанції деякі тролейбуси Львова не вийшли на маршрути. Мешканців просять поставитися до ситуації, що склалася, з розумінням.
 
Коментарі (0)