ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівському автобусу змінили маршрут курсування

Львівському автобусу змінили маршрут курсування

У Львові зміниться маршрут курсування автобуса №17. Від завтра транспорт їздитиме до Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування і протезування.

У Львові автобуси маршруту №17 курсуватимуть до протезного заводу. Про це «Украні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Виконавчий комітет ЛМР погодив внести зміни у додаток до рішення виконкому від 02.09.2011 № 809 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування» стосовно маршруту руху автобусів № 17, сполученням «вул. Сяйво-Щурата»», – йдеться в повідомленні.
 
Відтак, маршрут № 17 їздитиме до Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування і протезування.
 
За інформацією управління транспорту  та зв’язку ЛМР, планується, що автобуси № 17 курсуватимуть до вул. Рудненської вже з понеділка.
 
Маршрут руху автобусів № 17 буде таким: вул. Рудненська– Гніздовського — Широка – Суботівська – Повітряна – Левандівська – Шевченка – Городоцька – Куліша – Зернова – Чорновола – Замарстинівська – Мазепи – Миколайчука  — Мазепи – Замарстинівська – Чорновола – Куліша – Городоцька – Шевченка – Левандівська – Повітряна – Суботівська – Широка – Гніздовського – Рудненська.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові 28 та 29 липня обмежать рух транспорту на вулицях міста, котрі прилягають до пл. Св. Юра. Обмеження руху зумовлені відкриттям пам’ятника Митрополиту Андрію Шептицькому.  
 
Коментарі (0)