ГоловнаНовини ЖКГТранспортМайдани паралізують міста

Майдани паралізують міста

Масові протести забирають простір. У зв’язку із великою кількістю людей у центрі міста Львова, 2 грудня обмежено рух транспорту в центральній частині міста.

У Львові у зв’язку з проведенням масових заходів у центральній частині Львова, сьогодні 2 грудня діятимуть обмеження у русі транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ГУМВС України Львівської області.

Зокрема, головне управління МВС України в області звертається до водіїв із проханням по можливості об’їжджати центральну частину міста, планувати свої поїздки з урахуванням зазначеної інформації.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у центрі столиці також тривають масові заворушення. Євромайдан зупинив рух транспорту у самому центрі Києва. Зокрема, рух перекрито по вул. Хрещатик, також обмежено пересування по частині вулиці Прорізної.

Так, за даними сервісу «Яндекс. Пробки» завантаженість столичних  доріг становить 2 бала з 10. Однак, водіям наразі радять об'їжджати центральні вулиці. Проблеми з рухом є і на Контрактовій та Поштовій площах.

 
Коментарі (0)