ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Майже у всіх будинках Харкова включили опалення

Майже у всіх будинках Харкова включили опалення

Комунальники Харкова включили опалення практично у всіх житлових будинках Харкова. Основні причини, через які тепло є ще не у всіх будинках - пориви на зовнішніх мережах.

Опалення включено в 98,4% житлових будинків міста Харкова. Про це сьогодні повідомив головний інженер КП «Харківські теплові мережі» Євген Зінченко, передає прес-служба Харківської міської ради. 

За словами пана Зінченка, до кінця дня тепловики постараються довести цей показник до 99,8%. Основні причини відсутності тепла - пориви на зовнішніх мережах, несправності в системах опалення безпосередньо в будинках. 
 
«Розгорнути подачу тепла в настільки короткі терміни в такому величезному місті, як Харків, - неймовірно важке завдання. Тому ми стикаємося з певними труднощами. Але наші фахівці та аварійні бригади працюють над вирішенням цих проблем і вдень, і вночі, без вихідних», - зазначив головний інженер КП «ХТМ». 
 
Як повідомив Євген Зінченко, на сьогоднішній день тепло подається у 100% будинків, де розташовані об'єкти соціальної сфери.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Харкові 25 жовтня пройшов благодійний суботник на Журавлівці.
 
Коментарі (0)