ГоловнаНовини ЖКГТранспортМаршрут Інтерсіті+ львівського напрямку поповнився зупинкою

Маршрут Інтерсіті+ львівського напрямку поповнився зупинкою

«Укрзалізниця» призначила ще одну зупинку для потягів Інтерсіті+ львівського напрямку у місті Коростені. В Компанії зазначають, що це дасть можливість жителям 3 міст Житомирської області швидко доїхати до Львова.

Відсьогодні швидкісні потяги Інтерсіті +, які курсують у львівському напрямку робитимуть ще одну зупинку на станції Коростень. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Української залізничної швидкісної компанії.

Зокрема, у Коростені зупинятимуться:

№ 741 Дарниця, Київ – Трускавець – 08:16 – 08:17;
№ 742 Трускавець – Київ, Дарниця – 21:27 – 21:28;
№ 743 Дарниця, Київ – Львів – 18:51 – 18:52;
№ 744 Львів – Київ, Дарниця –09:22 – 09:23.

В «Укрзалізниці» зазначають, що ця зупинка дасть можливість мешканцям Коростеня, Житомира та Бедичева швидко дістатися до Львова.

«Крім цього, віднині мешканці Львова зможуть здійснити зручну пересадку на станції Коростень на пасажирський поїзд № 61, що курсує до столиці сусідньої держави Молдови – Кишиневу, Вітебська та Санкт-Петербургу», - йдеться у повідомленні.  

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, бойові дії на сході внесли корективи у маршрути курсування поїздів. Низка потягів курсує до тих територій Донецької області, які підконтрольні українському уряду.

 
Коментарі (0)