ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняМаріуполю повернули газ, тепло та воду

Маріуполю повернули газ, тепло та воду

На Донбасі аварійно-ремонтні бригади не припиняють робіт з відновлення систем життєзабезпечення населених пунктів. Зокрема, у Маріуполі відновили подачу газу, електрики, води та тепла.

У Маріуполі у мікрорайоні «Східний» відновлено водо-, електро-, газо- та теплопостачання. Крім цього продовжують роботи з відновлення подачі газу в окремі приватні будинки. Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

Так, аварійно-ремонтні бригади продовжують роботи з відновлення газопостачання у житлові будинки у приміських селищах Приморське та Виноградне.

Крім цього, у Луганнській області було відновлено подачу газу у споживачам у місті Попасна, селищах Кримське, Макарове. Жителям Попасної також відновили електропостачання.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через постійні обстріли у Авдіївці зруйновано 10 житлових будинків. У Дебальцевому пошкоджено системи життєзабезпечення. Там немає води, світла та тепла. Внаслідок пошкоджень обладнання та комунікацій повністю зупинено роботу Миронівської ТЕС. Ремонтні бригади не проводили відновлювальні роботи через постійні обстріли.

 
Коментарі (0)