ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Криму «розмітають» квартири

У Криму «розмітають» квартири

У Криму кажуть, що росіяни купили на півострові понад 10 тисяч квартир за рік. Представники окупантської влади вважають, що економічні процеси в Криму цілком активні.

Громадяни РФ придбали в анексованому Криму понад 10 тис. квартир і тисячі інших об'єктів нерухомості за рік. Про це повідомив голова Державного комітету з державної реєстрації та кадастру «республіки» Олександр Спиридонов, передають «Новини Криму».

«Більше 10 тисяч квартир за рік було придбано, більше 7 тисяч земельних ділянок - насамперед, під індивідуальне житлове будівництво - і близько 7 тисяч будинків. Також мова йде про значну кількість об'єктів нежитлового призначення... це обчислюється все вже тисячами», - сказав він.
 
Голова комітету наголосив, що у громадян зникла боязнь здійснювати великі угоди: «Економічні процеси цілком активні. Того недовірливого ставлення, яке ми бачили в перші місяці перебування Криму у складі РФ (окупації АРК, – ред.), ні... Зараз це вже повсякденна практика».
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», за минулий тиждень у деяких містах України ціни на житло незначно знизилися. Найдорожча вартість трикімнатних квартир – в Одесі – близько 1,2 дол. за 1 кв. м. найдешевші ціни – у Хмельницькому. За 1 метр 3-х кімнатної квартири доведеться заплатити майже 600 дол.
 
Коментарі (0)