ГоловнаНовини ЖКГТранспортМАУ скасовує частину рейсів на вересень через введення тимчасової заборони на в Україну

МАУ скасовує частину рейсів на вересень через введення тимчасової заборони на в Україну

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скорочує частина рейсів на вересень через введення тимчасової заборони на в'їзд іноземців в Україну
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скорочує частина рейсів на вересень через введення тимчасової заборони на в'їзд іноземців в Україну, повідомляє пресслужба МАУ.
 
"В результаті застосування такого заходу МАУ змушена переглянути розклад рейсів і суттєво їх скоротити", - йдеться в повідомленні.
 
Зокрема, з 14 вересня, будуть тимчасово скасовані рейси в / з Запоріжжя, Мадрид, Барселону, Афіни, Женеву, Делі, Берлін, Кишинів і Херсон (з 20 вересня).
 
Також відбудеться скорочення частот по рейсам в / з Одеси, Париж, Дюссельдорф, Брюссель, Дубай, Стамбул і Тель-Авів.
 
У МАУ відзначають, що заборона на в'їзд іноземців в Україну матиме негативний вплив на авіаційну галузь України, яка в умовах карантину вже економічно ослаблена і знаходиться в критичному стані.
 

Нагадаємо, 26 серпня Кабмін продовжив адаптивний карантин в Україні до 1 листопада. Одночасно уряд прийняв рішення про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземцям до 28 вересня, крім окремих категорій громадян. 

 
Коментарі (0)