ГоловнаНовини ЖКГТранспортМАУ змінила норми перевозу ручної поклажі на всіх рейсах

МАУ змінила норми перевозу ручної поклажі на всіх рейсах

Компанія «Міжнародні авіалінії України», з 15 січня 2019 року змінила норми перевозу ручної поклажі на всіх рейсах.
Компанія «Міжнародні авіалінії України», з 15 січня 2019 року змінила норми перевозу ручної поклажі на всіх рейсах.
 
Тепер на борт літака допустимо брати з собою тільки 7 кілограм ручної поклажі певного розміру, а також парасольку і верхній одяг.
 
Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії МАУ.
 
Нові норми діють на перельоти з 15 січня в залежності від тарифу і класу обслуговування, відповідно до яких був придбаний квиток.
 
У більшості випадків, компанія "МАУ" не надає можливість перевозити багаж, тим самим роблячи подорожі бюджетними. Пасажирам пропонується скористатися правом пронести з собою на борт авіасудна ручну поклажу. Її вага не повинна перевищувати 7 кілограм, а розміри не повинні бути більш ніж 55х40х20 см. Також дозволено брати з собою верхній одяг і парасольку.
 
У тих випадках, коли пасажир купує заздалегідь два місця ручної поклажі, друге не має перевищувати 5 кг і бути розміром на більш ніж 40х30х10 см.
 
Для пасажирів бізнес-класу правила передбачають можливість перевезти два місця ручної поклажі: перше - вагою до 12 кг і розмірами не більше ніж 55х40х20 см, і друге - вагою до 5 кг і розмірами не більше ніж 40x30x10 см, а також верхній одяг і парасольку.
 
Тільки для пасажирів бізнес-класу далекомагістральних рейсів нададуть можливість перевозити три місця ручної поклажі.
 

Для пасажирів усіх класів обслуговування з 15 січня нададуть можливість оплатити додаткове місце ручної поклажі за 15 євро. Воно не повинно перевищувати 5 кілограм ваги і відповідні габарити. 

 
Коментарі (0)