ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВМер Вінниці поділиться з мером Львова досвідом утилізації сміття

Мер Вінниці поділиться з мером Львова досвідом утилізації сміття

Вінницький міський голова готовий познайомити львівського колегу з представниками німецького інвестора.

Вінницький міський голова готовий познайомити львівського колегу з представниками німецького інвестора.

Мер  Вінниці Сергій Моргунов запрошує мера Львова Андрія Садового відвідати полігон твердих побутових відходів під Вінницею, щоб перейняти досвід вирішення проблеми утилізації сміття.

Про це йдеться у повідомленні «Інтерфакс-України» з посиланням на слова Сергія Моргунова у Facebook.

«Замість багатьох слів запрошую особисто колегу Андрія Івановича Садового на наш полігон»,- написав С.Моргунов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Не партизанськими стежками «відправляти на вихідних туди журналістів його телеканалу, а детально вивчити весь процес - як збирають і вивозять сміття з Вінниці, сортують його на станції на полігоні, побачити свердловини для видобутку полігонного газу, з якого виробляють електрику на блочно-модульній теплоелектростанції», -  наголосив мер.

Мер Вінниці зазначив, що готовий познайомити львівського колегу з представниками німецького інвестора, з якими Вінниця співпрацює з 2008 року.

«До речі, розкриваю «страшну» таємницю - інвестори, які готові працювати з містами в питаннях поводження та утилізації відходів, в Україні є. І наскільки мені відомо, у Львові було понад 40 пропозицій від різних компаній», - написав Моргунов.

Він зазначив, що Вінниця готова поділитися досвідом вирішення питання утилізації відходів.

«Ми і тоді, і зараз відкриті і готові ділитися вінницьким досвідом в будь-яких сферах з усіма містами. Думаю, що і мери інших міст, які мають успішний досвід вирішення «сміттєвого питання», охоче їм поділяться з Вами. Адже насправді нелегальне вивезення побутових відходів з ввіреного Вам громадою міста вже стало проблемою мало не для всієї країни», - написав Моргунов.

 

 
Коментарі (0)