ГоловнаНовини ЖКГТранспортМешканці Черкас самостійно обиратимуть громадський транспорт

Мешканці Черкас самостійно обиратимуть громадський транспорт

Міська влада має намір ознайомити жителів Черкас і перевізників із сучасним, екологічно чистим, комфортним міським транспортом. Також вивчатиметься загальна думка черкасців щодо необхідності заміни існуючого парку міського пасажирського транспорту.

12 видів громадського транспорту – автобуси і тролейбуси – виставлять 7 квітня на Соборній площі Черкас.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Черкаської міськради.

Як зазначається у повідомленні, з 10:00 на центральному майдані міста проходитиме виставка-презентація транспорту українських виробників. Привезти до Черкас свою техніку погодилися три виробники, які виготовляють автобуси та тролейбуси для міських пасажирських перевезень. Зокрема це «Богдан», «Бориспільський автозавод» та «Хюндай Моторс». 

Проводячи виставку-презентацію, міська влада має намір ознайомити жителів Черкас і перевізників із сучасним, екологічно чистим, комфортним міським транспортом. Також вивчатиметься загальна думка черкасців щодо необхідності заміни існуючого парку міського пасажирського транспорту.

Кожен відвідувач виставки матиме можливість взяти участь у голосування і тим самим обрати той транспорт, яким користуватиметься у найближчі 10 років.

Завдяки громадській думці мерія планує вирішити, який транспорт у подальшому використовуватимуть на міських вулицях.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)