ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Мешканці прифронтових областей мають право на 21 тис. грн для придбання твердого палива

Мешканці прифронтових областей мають право на 21 тис. грн для придбання твердого палива

Затверджено Порядок надання одноразової грошової допомоги населенню протягом опалювального сезону 2024/25 року на придбання твердого пічного побутового палива
Затверджено Порядок надання одноразової грошової допомоги населенню протягом опалювального сезону 2024/25 року на придбання твердого пічного побутового палива, про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, пише "Україна Комунальна". 
 
Грошова допомога на опалення одержувачам виплачується з коштів міжнародних організацій та становить 21 тисячу гривень на одне домогосподарство за весь опалювальний період 2024/25 року.  
 
Одержувачами допомоги на опалення є особи, які фактично проживають у Сумській, Харківській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Чернігівській областях в 10-кілометровій зоні від державного кордону з РФ або лінії зіткнення (на момент подачі заяви) та/або на територіях активних бойових дій, територіях активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси, територіях можливих бойових дій, включених до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих росією, затвердженого Мінреінтеграції, для яких не визначена дата завершення бойових дій. Одержати допомогу зможуть мешканці, які проживають у будинках та приміщеннях, які опалюються твердим пічним побутовим паливом.  
 

Перелік територіальних громад та населених пунктів, жителі яких можуть отримати грошову допомогу на опалення згідно з вищенаведеними вимогами, визначається відповідними облдержадміністраціями або військовими адміністраціями. 

 
Коментарі (0)