ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Мешканцям кількох районів Луганська подали тепло

Мешканцям кількох районів Луганська подали тепло

У Луганську комунальні служби відновили подачу тепла у будинках у кількох районах міста. Окрім цього, комунальники усувають забої і на внутрішньобудинкових каналізаційних мережах Луганська.

Жителям Луганська комунальники повертають тепло у будинки. Так, за вчорашній день було здійснено ремонт мереж центрального опалення міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

Так, відремонтували системи центрального опалення абонентам за адресами:

у Жовтневому, кв. Волкова, 26, кв. Східний, 18, кв. Сазонова, 5, кв Норинского, 5, кв. Ватутіна, 15, вул. Годуванцева, 1б, вул. Суходольська, 8, вул. Клубна, 57, вул. Інтернаціональна, 116, кв. 50 років Років Жовтня, 36а, 41а.

В Артемівському, кв. Героїв Сталінграда,2, 12, вул. Переможна,7.

У Ленінському, вул. Демьохіна, 18, 26, вул. Лінії залізниці д. 7а, вул. Радянська, 94.

Окрім цього, комунальними службами Луганська були ліквідовані забої на внутрішньобудинкових каналізаційних мережах за адресами: кв. 50 Років Жовтня, 18, кв. Дружба, 7б, вул. Осипенко, 6, Гостра Могила, 2а, гір. Пархоменко, 32а, вул. 3-я Донецька, 3, вул. Московська, 12, вул. Челюскінців, 6, вул. Демьохіна, 24, кв. 50 Років Оборони Луганська, 11.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ремонтно-відновлювальні роботи на системах центрального опалення та каналізаційних мережах у місті проводяться регулярно.

 
Коментарі (0)