ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаМешканцям Луцька вимкнуть електроенергію

Мешканцям Луцька вимкнуть електроенергію

З електроенергетичними проблемами зіткнуться мешканці Луганська. Через ремонт та техобслуговування повітряних ліній комунальники вимкнуть світло ряду споживачів.

Частина споживачів Луцька залишаться без електроенергії. Це пов’язано з ремонтом повітряних ліній та їх технічним обслуговуванням. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луцької міської ради.

«У зв’язку з технічним обслуговуванням повітряної лінії від ТП №133,  з  8:00 до 17:00 години буде припинено електропостачання за такими адресами: вулиця Тімірязєва, 2-20; Потебні, 44-50; Даньшина, 2а; Докучаєва, 1-20. Окрім того, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на повітряній лінії від ТП №452, з 13:00 до 17:00 години не буде електропостачання на вулиці Теремнівській, 39-62», – звітують в повідомленні. Співробітники «Волиньобленерго» просять вибачення за тимчасові незручності.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», пересуватися вулицями села Глибочиця стане безпечніше. Його територію, що охоплює частину ділянки траси Київ-Чоп освітили та встановили необхідні дорожні знаки.
 
Коментарі (0)