ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Мешканців 2 районів столиці залишили без тепла

Мешканців 2 районів столиці залишили без тепла

Локальні аварії тепломереж залишили десятки споживачів столиці без гарячої води та опалення. В «Київенерго» обіцяють вирішити проблему протягом доби.

У «Київенерго» відзвітували про стан забезпечення опалення та гарячого водопостачання на ранок 12 березня. За даними компанії, без тепла залишилися мешканці 2 районів Києва. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 12 березня 2014 року тимчасово без централізованого опалення та гарячого водопостачання залишається 30 споживачів у Солом`янському районі та 1 споживач у Печерському районі», – йдеться в повідомленні. Окрім того, з початком планових робіт з поточних ремонтів, у зв`язку з ремонтом ряду теплових пунктів тимчасово без ГВП залишаються 30 споживачів (2 у Дарницькому, 1 у Дніпровському, 14 у Подільському, 2 у Солом`янському, 11 у Шевченківському районі).
 
Наразі ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади Київенерго. Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.
 
Коментарі (0)