ГоловнаОпалювальний сезонТеплоенергетикаМешканців столичних квартир змусили мерзнути

Мешканців столичних квартир змусили мерзнути

Більше 3 десятків будинків Києва перебувають без опалення. Окрім цього, без тепла залишилися соціальні заклади столиці. У Мінрегіоні обіцяють найближчим часом виправити ситуацію.

Без тепла залишили мешканців київських квартир. Наразі в столиці не опалюються 32 житлових будинки. Про це повідомили «Україні Комунальній» в прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Окрім житлових домів без тепла перебуває школа, лікарня та 2 дитсадки. Причина – локальні аварії тепломереж. «Наразі проводяться ремонтно-відновлювальні роботи. Подачу тепла повернуть якнайшвидше», – зазначають в повідомленні. До того ж, у прес-службі уточнили, що 14 лютого планують завершити  ремонт на перехресті вулиць Інститутської та Шовковичної. Нагадаємо, там відключили від електропостачання споживачів за адресами: вул. Інститутська, 17/5, вул. Шовковична, 3,5,7,9. До речі, без тепла також залишився гуртожиток в Кіровограді. Там 13 лютого  на вулиці Попова, 5 прорвало тепломережі.

Як раніше повідомляла «У.К.», у столиці внаслідок пошкоджень на теплових мережах тимчасово без гарячого водопостачання та централізованого опалення залишається 34 споживача в Оболонському районі. 

 
Коментарі (0)