ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024"Ми готові забезпечити паливом всіх" - Вітренко

"Ми готові забезпечити паливом всіх" - Вітренко

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» готова протягом опалювального сезону забезпечити необхідними обсягами газу всі категорії споживачів
Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» готова протягом опалювального сезону забезпечити необхідними обсягами газу всі категорії споживачів, заявив голова правління Нафтогазу Юрій Вітренко, повідомила пресслужба компанії.
 
«Нафтогаз як національна компанія забезпечить достатній ресурс газу для таких категорій споживачів як населення (напряму і через теплокомуненерго), бюджетні, комунальні організації, релігійні установи. Ми готові забезпечити паливом всіх, у кого можуть виникнути певні складнощі - коли, наприклад, ненадійні приватні постачальники підводять своїх клієнтів і не забезпечують їм достатні обсяги газу», – сказав він.
 
Голова правління Нафтогазу зазначив, що наразі компанія активно укладає угоди на постачання газу з бюджетними установами. Незабаром газ від НАК зможуть отримувати й комунальні установи.
 
Юрій Вітренко додав, що Нафтогаз також спроможний забезпечити газом усіх промислових споживачів, які мають таку потребу та готові працювати на умовах, що відповідають поточній ринковій ситуації.
 
«Якщо буде попит з боку промисловості за ринковою ціною, то Нафтогаз як постачальник останньої надії забезпечить всі необхідні обсяги за поточною ринковою ціною. Водночас, ми чесно кажемо, що як національна компанія ми не можемо покривати попит з боку комерційних промислових споживачів за ціною, яка була б неринковою», – зазначив голова правління Нафтогазу.
 

Він підкреслив, що, окрім власного видобутку, компанія володіє значними запасами газу в підземних сховищах та можливостями оперативного імпорту значних обсягів газу з європейських напрямків. 

 
Коментарі (0)