ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняМиколаївці замерзають у власних оселях

Миколаївці замерзають у власних оселях

Мешканці одного з районів Миколаєва мерзнуть у власних квартирах. Середня температура в будинках сягає 14 градусів. На холод миколаївці не скаржаться, адже мають надію менше заплатити за опалення.

Мешканці Корабельного району Миколаєва замерзають у своїх квартирах. Про це повідомляють «Podrobnosti» посилаючись на результати власного телефонного опитування миколаївців, які живуть в різних районах міста.

Зокрема, телефонне опитування показало, що середня температура в житлових приміщеннях миколаївців становить близько 17 градусів тепла.

Найтепліші квартири (до +23 градусів) опинилися на Намиві і в районі площі Перемоги, а найхолодніші (+13) - в Корабельному районі.

«У нас не холодно, близько 18 градусів. Але вдома по дві пари штанів одягаємо», - розповідає мешканка будинку №32 по вулиці Херсонське шосе.

При цьому, за «дві пари штанів» миколаївці в останній розрахунковій квитанції за послуги теплопостачання заплатили близько 1000 грн.

У квартирах будинків Ленінського району на вулиці Миколаївській (№22), Херсонське Шосе (№46, 32), проспект Миру (№13, 58) температура коливається від 17 до 21 градуса.

Холодно в будинку №96 по вулиці Херсонське Шосе, де за словами мешканців температура становить близько 13 градусів.

У Центральному районі в будинках по проспекту Героїв Сталінграда температура в квартирах становить близько 18 градусів.

У свою чергу, в Корабельному районі на вулиці Артема в будинках №№2, 10 температура всередині приміщень становить 15 градусів, а в кінці вулиці - не перевищує 13 градусів тепла.

Місцеві жителі причиною такого холоду називають «відкриті» труби теплотраси, які гріють повітря, а не будинки. Як результат - середня температура в будинках Корабельного району - 14 градусів.

На питання, чому миколаївці не скаржаться на холод, відповідь звучить майже всюди однакова:«Звичайно, в квартирі холодно, доводиться тепло одягатися. Але, може, хоч за опалення платити менше доведеться».

Таким чином очевидно, що миколаївці доведені до того, що готові терпіти холод у квартирі, лише б не заплатити кілька сотень гривень понад за і без того астрономічні рахунки за теплопостачання.

Нагадаємо, мешканці столиці мерзнуть у квартирах. З приходом морозів температура у помешканнях не піднімається вище +15. У КМДА заявили, що працюють над вирішенням цього питання.

 
Коментарі (0)