ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Миколаївобленерго» протягом останнього місяця отримало 16 гуманітарних вантажів

«Миколаївобленерго» протягом останнього місяця отримало 16 гуманітарних вантажів

АТ «Миколаївобленерго» протягом останнього місяця отримало 16 гуманітарних вантажів обладнання та матеріалів загальною вагою 169,7 тон від міжнародних партнерів та українських волонтерів
АТ «Миколаївобленерго» протягом останнього місяця отримало 16 гуманітарних вантажів обладнання та матеріалів загальною вагою 169,7 тон від міжнародних партнерів та українських волонтерів, про це повідомив заступник керівника офісу Президента Олексій Кулеба. 
 
«Майже 9 місяців щоденних обстрілів з «Градів» , постійні ракетні атаки, вщент зруйнували електромережі регіону. А у  звільнених в листопаді минулого року окупованих громадах від електрообладнання та ліній електропередач майже нічого не лишилося», - зазначив Кулеба. 
 
За його словами наразі допомога, організована благодійниками частково вирішить проблему відновленні якісного  і стабільного електроживлення регіону. 
 

«Серед країн-донорів, які передали гуманітарну допомогу миколаївським енергетикам, зазначені Литва, Німеччина, Швеція, Франція та Азербайджан, за що Миколаївщина їм дуже вдячна», - підкреслив  Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. 

 
Коментарі (0)