ГоловнаНовини ЖКГТранспортМиколаївська область - аутсайдер із освоєння коштів на ремонт доріг

Миколаївська область - аутсайдер із освоєння коштів на ремонт доріг

Аутсайдером по освоєнню коштів на ремонт доріг - Миколаївська область. Укравтодор перерозподілив кошти, які виділялися на капремонт дороги «Олександрівка - Кропивницький - Миколаїв».
Аутсайдером із освоєння коштів на ремонт доріг стала Миколаївська область, повідомляє «Урядовий портал».
 
З огляду на це Укравтодор перерозподілив кошти, які виділялись на капремонт дороги «Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв».
 
“Цього року Миколаївщині виділено 560,7 млн грн. Втім, обсяг виконаних робіт складає лише 17%. Це найменший показник серед регіонів. З огляду на всі чинники і очікуване завершення будівельного сезону Укравтодор перерозподілив 300 млн грн, які виділялися на капремонт дороги “Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв”, і направив їх на ремонт дороги Н-11 Дніпро — Миколаїв у пропорції: 200 млн грн — Миколаївській області, а 100 млн грн — Дніпропетровській.
 
Аналогічний — міжпроектний — перерозподіл здійснено в Одеській та Дніпропетровській області.
 
Такі перерозподіли Укравтодор провів й у низці інших областей на користь активного будівництва доріг.
 
Відповідно до рішення агентства, зменшується фінансування по проектах доріг загального користування державного значення у 6 областях — Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській та Чернівецькій.
 

Причини — від недотримання строків підготовки проектної документації та невизначеності з підрядниками до зволікання з початком безпосереднього будівництва. 

 
Коментарі (0)