ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаМиколаївський заступник губернатора пояснив, як треба газифікувати регіон

Миколаївський заступник губернатора пояснив, як треба газифікувати регіон

Під час наради перший заступник голови облдержадміністрації сформулював 3 основні задачі, які потрібно виконати головам райдержадміністрацій та керівникам підрядних організацій

24 лютого перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Геннадій Ніколенко провів нараду з головами райдержадміністрацій та генеральними підрядчиками  тих об'єктів, які будуть газифікуватися у 2012 році.

Це такі райони як Снігурівський, Баштанський, Новобузький, Жовтневий, Доманівський, Казанківський та ін., інформує прес-служба ОДА.

Г.Ніколенко у своєму звернені до голів райдержадміністрацій зазначив, що паралельно із будівництвом підвідного газопроводу потрібно починати будівництво мереж розвідних газопроводів по населеним пунктам.

Окрім цього на нараду були запрошені представники із програми «Власний дім», яка надає кредити жителям сільської місцевості на 5 років для покращення умов проживання, які надали головам райдержадміністрації інформацію про умови кредитування.

Під час наради перший заступник голови облдержадміністрації сформулював 3 основні задачі, які потрібно виконати головам райдержадміністрацій та керівникам підрядних організацій:

1)   Будівництво мережі розвідних газопроводів по населеним пунктам (виготовлення проектної документації, контроль за створенням кооперативів т.д.);

2)   Газифікація соціально-побутових об'єктів (школи, дитячі садки, лікарні та інше);

3)   Учасники бойових дій є пільговою категорією і газифікуються безкоштовно за рахунок підрядника.

Геннадій Ніколенко висловив сподівання на те, що співпраця голів райдержадміністрацій та підрядників буде плідною для того, щоб жителі населених пунктів, які планується газифікувати цього року, в новий опалювальний сезон вже увійшли із газом у своїх домівках.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)