ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЕнергоатом підключить енергоблок №2 ЗАЕС до 23 листопада

Енергоатом підключить енергоблок №2 ЗАЕС до 23 листопада

Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" має намір підключити енергоблок №2 Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС, Енергодар, Запорізька область) до 23 листопада

 

Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" має намір підключити енергоблок №2 Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС, Енергодар, Запорізька область) до 23 листопада. Про це йдеться в повідомленні "Енергоатому", передають Українські Новини.

"19 листопада за результатами пускової наради за участю представників Держатомрегулювання, Міненерго, Служби безпеки України та ДП "НАЕК "Енергоатом" отримано дозвіл на початок пускових операцій на енергоблоці №2 ЗАЕС після проведеної ремонтної кампанії. Підключення цього блоку до мережі відбудеться до 23 листопада поточного року. Тому на Запорізькій атомній електростанції буде працювати п'ять енергоблоків з шести", - йдеться в ньому.

Останній - шостий - енергоблок №5 після ремонту планується запустити 20 грудня.

Як повідомляли Українські Новини, 18 листопада "Енергоатом" заявив про намір підключити енергоблок №2 ЗАЕС після ремонту до 25 листопада.

Відокремлене підприємство НАЕК "Енергоатом" - "Енергоатом Трейдинг" продало Маріупольському металургійному комбінату імені Ілліча 18600 МВт*год електроенергії з поставкою в грудні. Ціна продажу становила 1285 грн за МВт*год, в той час, як на "ринку на добу вперед" останній тиждень ціна становить понад 1600 грн за МВт*год.

 

 

 

 

 

 
Коментарі (0)