ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаМинулої доби українські АЕС недовиробили 0,36 млн кВт-г електроенергії

Минулої доби українські АЕС недовиробили 0,36 млн кВт-г електроенергії

Через балансове обмеження за минулу добу атомні станції України недовиробили 0,36 млн кВт-г електроенергії

Через балансове обмеження за минулу добу атомні станції України недовиробили 0,36 млн кВт-г електроенергії. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на промислових майданчиках АЕС — у межах норми.

Про це повідомили у прес-службі Енергоатому.

«Минулої доби, 6 жовтня, станціями вироблено 247,49 млн кВт-г електроенергії. Балансове обмеження станом на 6:00 7 жовтня 2016 року становить 250 МВт», — повідомили в прес-службі Енергоатому.

На енергоблоці № 4 Запорізької АЕС 71-а доба капітального планового ремонту. На енергоблоці № 6 Запорізької АЕС 18-а доба середнього планового ремонту.

Відтак, 7 жовтня на атомних станціях України в роботі 13 з 15 енергоблоків.

Диспетчерські графіки генерації становлять: для ЗАЕС — 3 420 МВт, РАЕС — 2 585 МВт, ЮУАЕС — 2 540 МВт, ХАЕС — 1 945 МВт.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
07 Жовтня 2016 p. 17:52
Щодо енергозбереження, то треба взяти до уваги, що працівники, а в основному працівниці, державних бюджетних установ, часто на протязі усього робочого дня, микрохвильовками, електрочайниками та іншими потужними електроприладами спалюють державну електроенергію. Крім того, біля кожної такої працівниці стоїть потужний електоробігрівач. За моїми підрахунками, державні бюджетні установи спалюють більше електроенергії, чим побутові споживачі. Тільки на відміну від побутових споживачів, за електроенергію, спалену держустановами, розраховується держава. А якщо у них вдома тепер будуть газові лічильники, то вони і готувати усю їжу для своєї сім"ї будуть на роботі.
Коля Пухов
07 Жовтня 2016 p. 17:55
Крім того, треба взяти уваги, що працівники держустанов складають переважну більшість офіційно зайнятого населення, а також те, що вони не виробляють ні матеріальних, ні духовних цінностей.