ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Мінцифри просить бізнес поділитися генераторами з мобільними операторами

Мінцифри просить бізнес поділитися генераторами з мобільними операторами

Міністерство цифрової трансформації закликає бізнес по можливості поділитися генераторами з базовими станціями мобільних операторів поблизу.
Міністерство цифрової трансформації закликає бізнес по можливості поділитися генераторами з базовими станціями мобільних операторів поблизу. Про це йдеться у Telegram Мінцифри. 
 
«Базових станцій в Україні є десятки тисяч. Саме через них зв'язок потрапляє до українців. Однак генераторів недостатньо, щоб усі вони працювали, незважаючи на знеструмлення. Закликаємо бізнес за можливості поділитися генераторами з базовими станціями поблизу», – йдеться у повідомленні. 
 
У Мінцифри звертаються до власників торгових та офісних центрів, заводів та фабрик, які використовують стаціонарні промислові генератори. Для цього потрібно писати на пошту hello@thedigital.gov.ua . 
 

Раніше голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Юрій Щиголь зазначив, що за повної відсутності електроенергії мобільні оператори зв'язку, радіо та телебачення зможуть забезпечити роботу та надання послуг протягом 3 діб. 

 
Коментарі (0)