ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаМіненерго просить розкрити ключові умови поставок вугілля з ПАР

Міненерго просить розкрити ключові умови поставок вугілля з ПАР

Глава Міненерго Володимир Демчишин пропонує «Укрінтеренерго» розкрити ключові умови контракту на постачання вугілля з ПАР.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин звернувся до керівництва держпідприємства «Укрінтеренерго» з пропозицією розкрити ключові комерційні умови контракту на постачання вугілля з ПАР. Про це Міненерго повідомило в листі, передає «Інфтерфакс».

Як повідомляється в документі, пропозицію про публікації даних сформульовано за підсумками зустрічі Міністра з депутатами з антикорупційного комітету Верховної Ради 12 січня.
 
Між тим, депутати на зустрічі вимагали від пана Демчишина публікації контракту «Укрінтеренерго» на постачання вугілля з ПАР, а не окремих витягів з нього.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», закупки вугілля з ПАР завдали Україні збитків у розмірі 846 млн грн. Про це повідомив начальник Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Святослав Лаганяк на засіданні Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції.
 
Коментарі (0)