ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМінінфраструктури направить 2,7 млрд грн на комплексну відбудову населених пунктів

Мінінфраструктури направить 2,7 млрд грн на комплексну відбудову населених пунктів

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури має швидко опрацювати й направити невідкладно на комплексну відбудову кількох населених пунктів 2,7 млрд грн
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури має швидко опрацювати й направити невідкладно на комплексну відбудову кількох населених пунктів 2,7 млрд грн. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пише "Україна Комунальна".
 
«Минулого року ми започаткували експериментальний проект з комплексного відновлення низки населених пунктів. Зокрема, це Ягідне на Чернігівщині, Посад-Покровське на Херсонщині, Циркуни в Харківській області, Тростянець на Сумщині», — зазначив очільник Уряду.
 
За словами Прем’єр-міністра, зазначені кошти мають піти на відновлення критичної інфраструктури, ремонт і будівництво нових житлових будинків, дитячих садочків, амбулаторій, захисних споруд та адміністративних будівель.
 

Крім того, Уряд уповноважив першого заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури продовжити Угоду з Європейським інвестиційним банком для розбудови системи водопостачання та водовідведення у Миколаєві. Основна мета проекту — забезпечити миколаївців надійним чистим водопостачанням. 

 
Коментарі (0)