ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Мінрегіон чекає скарг на холодні батареї

Мінрегіон чекає скарг на холодні батареї

Регіони звітують про 100% забезпечення теплом житлового фонду та закладів соціальної сфери. Однак, у Мінрегіоні вирішили взяти це питання на особливий контроль. Українців просять повідомляти відомству, якщо у їхніх будинках чи установах холодні батареї.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прийматиме скарги від населення щодо проходження опалювального сезону. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, українців просять повідомляти оперативно-диспетчерській службі Міністерства, якщо у якійсь установі чи житловому будинку досі холодні батареї за тел. 044 207 18 04.

«При надходженні повідомлення з того чи іншого населеного пункту про відсутність тепла в конкретному закладі чи житловому будинку, ми негайно зв’язуємося з відповідальними особами на місцях. Наше завдання – не з’ясовувати причини, а вжити всіх заходів, щоб негайно вирішити це питання. Лише після того, як нам прозвітували, що тепло до проблемного об’єкту вже підключено, і коли цю інформацію нам підтвердили ті, хто звертався до ОДС, ми знімаємо це питання з контролю», - пояснюють у Мінрегіоні.

Зауважимо, станом на сьогодні, 3 листопада, за даними відомства, в Україні працює 21 174 котелень або 99,92%. Регіони прозвітували про стовідсоткове забезпечення теплом житлового фонду та закладів соціальної сфери. Виключення – Донецька область, де в роботу не запущено 17 з 709 котелень, та Київ, де через осінні канікули не опалюється 436 шкіл з 509.

 
Коментарі (0)