ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоМінрегіон має підготувати документи до імплементації закону «Про ЖКП»

Мінрегіон має підготувати документи до імплементації закону «Про ЖКП»

Уряд на своєму засіданні схвалив план організації підготовки нормативно-правових актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України «Про житлово-комунальні послуги»
Уряд на своєму засіданні схвалив план організації підготовки нормативно-правових актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України «Про житлово-комунальні послуги», повідомляє Урядовий портал.
 
Мінрегіон у співпраці з іншими міністерствами та центральними органами виконавчої влади, міжнародними партнерами та експертами має до 11 червня поточного року підготувати всі необхідні нормативно-правові акти.
 

Нагадаємо, що Закон «Про житлово-комунальні послуги» - один з ключових у реформі енергоефективності та сфери ЖКГ, він покликаний забезпечити якісними житловими послугами мешканців багатоквартирних будинків, він розмежовує обов’язки і права споживачів і надавачів послуг.

Мінрегіон вже приступив до імплементації законодавчого пакета з енергоефективності, прийнятого у 2017 році (закони «Про ЖКП», «Про комерційний облік теплової енергії і водопостачання», «Про енергетичну ефективність будівель», «Про Фонд енергоефективності». 

 
Коментарі (0)