ГоловнаНовини ЖКГПодіїМінрегіон «попрощався» з першим заступником Міністра

Мінрегіон «попрощався» з першим заступником Міністра

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства залишилося без першого заступника Міністра. Його було звільнено з учорашнього дня розпорядженням уряду.

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства кадрові зміни. Своїм розпорядженням №560-р від 4 червня уряд звільнив з посади першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Кістіона.

«Звільнити Кістіона Володимира Євсевійовича з посади першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у зв’язку з переходом на іншу роботу» - йдеться зокрема у відповідному документі, розміщеному на Урядовому порталі.
 
Нагадаємо, Володимир Кістіон обіймав посаду першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства з 13 жовтня 2014 року. Його було призначено відповідним наказом Кабінету Міністрів  за номером 950-р. До цього пан Кістіон впродовж трьох років працював на посаді першого заступника Вінницького міського голови.
 
Коментарі (0)