ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМінрегіон розраховує на 41 бюджетний мільярд

Мінрегіон розраховує на 41 бюджетний мільярд

Міністр відзначив, що такий бюджетний запит був складений, виходячи з тих законодавчих актів, які зобов'язують міністерство та регіональні адміністрації зробити конкретні речі, що визначені законодавством і постановами.

Бюджетний запит міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства на 2013 рік становить 41 млрд грн. Про це під час селекторної наради з керівниками регіонів повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк.

Про це «У.К.» повідомляє прес-служба Мінрегіону.

Міністр нагадав, що вчора на засіданні уряд затвердив проект держбюджету на 2013 рік.

Він також повідомив, що бюджетний запит Міністерства становить 41 млрд грн.

Міністр відзначив, що такий бюджетний запит був складений, виходячи з тих законодавчих актів, які зобов'язують міністерство та регіональні адміністрації зробити конкретні речі, що визначені законодавством і постановами. «Ми все це обрахували та ми маємо 41 млрд», – додав він.

Анатолій Близнюк також наголосив, що необхідним є те, аби кожен регіон склав свій бюджетний запит. Він зауважив, що потрібно з кожним регіоном відпрацювати це питання, аби розуміти, що регіонам необхідно в середньостроковій перспективі, зокрема у 2013 році.

 
Коментарі (0)