ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМінсоцполітики: станом на 31 серпня 2016 р субсидії отримують 6 млн родин

Мінсоцполітики: станом на 31 серпня 2016 р субсидії отримують 6 млн родин

Мінсоцполітики запевняє, що проблем з призначенням субсидій на 2016-2017 роки в органів соціального захисту "немає і не буде".
Безповоротну допомогу уряду у сплаті житлово-комунальних послуг отримують майже 6 мільйонів домогосподарств, яким з початком опалювального сезону не портібно повторно звертатися за субсидією, розповідає прес-служба Мінсоцполітики.
 
"Станом на 31 серпня 2016 року безповоротну допомогу Уряду у сплаті житлово-комунальних послуг отримують майже 6 млн. домогосподарств. Цим родинам субсидія вже призначена, повторно – з початком опалювального сезону – звертатися не потрібно", - йдеться у повідомленні.
 
Мінсоцполітики також наголосило, що жодних проблем з призначенням субсидій на 2016-2017 роки в органів соціального захисту "немає і не буде".

 

"Житлові субсидії громадянам призначаються своєчасно, в повному обсязі, відповідно до вимог чинного законодавства. Органи соцзахисту з оформленням нових субсидіантів справляються без проблем", - додали у відомстві.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
05 Вересня 2016 p. 22:01
Особливо неприємна ситуація з комунальними платежами у тих, кого чиновники-можновладці спочатку примусово позбавили робочого місця по незалежним від працівника причинам ( в результаті так званих "ліквідацій" держпідприємств, установ, організацій), тобто спочатку забрали у людини заробіток, а потім штучно приписують цій людині уявний дохід та ще й у розмірі двох прожиткових мінімумів, і на підставі цієї фальсифікації значно зменшують субсидію або взагалі її не нараховують.