ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЖитло для клубу мільйонерів

Житло для клубу мільйонерів

Напевно ви часто зустрічали такий термін, як "клубний будинок", які все частіше можна зустріти на столичних білбордах або на сайтах елітної нерухомості. Що таке клубний будинок і чим він відрізняється від просто дорогої нерухомості - розбиралася Україна К

 

Для нового будівництва в існуючих містах вибирають вільні від забудови периферійні території (з урахуванням санітарних вимог їх ізоляції від підприємств) або використовують звільняються від старої, малоповерхової забудови ділянки в межах міської території, забудовуючи їх багатоповерховими будинками. Під забудову після відповідної економічно обґрунтованої інженерної підготовки, відводять також ділянки, які раніше вважалися непридатними, тим самим упорядковуючи всю міську територію.

В даний час експерти відзначають підвищений попит на будинки клубного типу і передрікають цього сегменту нерухомості хороші перспективи розвитку.

Недивлячи на те, що стабільний попит в Україні є лише на житло бюджетного Сементів, як головний ринковий тренд, однак, фахівці пророкують подальше зростання попиту на будинки клубного типу. Адже навіть в кризовий час є прошарок покупців, які віддають перевагу елітну нерухомість. А клубний будинок, без сумніву, саме такий нерухомістю і є.

Що таке клубний будинок

Клубний будинок - особливий підвид елітного житла, де ще на етапі забудови підбираються мешканці приблизно одного статусу. Як правило, таой будинок має не більше 25 квартир, з 1-2, рідше - трьома квартирами на поверх. В ідеалі, забудовник сам повинен оцінювати покупців і вирішувати, чи підходять вони для даного будинку. Часто буває і так, що будь-який будинок нізкоетжной забудови можуть назвати клубним, хоча в ньому буде більше сотні квартир і продаватися вони будуть кому завгодно. На ділі такий будинок не може називатися клубним.

"Клубний будинок" зазвичай належить до класу "де-люкс". У дизайні таких будинків передбачається використання виключно сучасних матеріалів найвищої якості, з індивідуальним дизайном квартир, нерідко - з невеликим внутрішнім двориком для кожної сім'ї. Клубні будинки виділяються серед інших саме дорогим авторським дизайном в місцях загального користування - ще на вході в такий будинок майбутній мешканець повинен розуміти, що це нерухомість преміум - сегмента. Пложадь квартир в таких будинках починається від 100-130 м2 і часто доходить до 500 і більше метрів. Одним з обов'язкових умов в таких будинках є високі стелі і внутрішній простір. Ландшафтний дизайн у дворах, обов'язкове власна парковка з розрахунку два паркомісця на одну квартиру і звичайно ж, зручна інфраструктура, що дозволяє одночасно відчувати і затишок, відгородившись від міської суєти, і, в разі необхідності, швидко потрапити в будь-яку точу міста. Територія таких будинків закрита, є охорона і відеоспостереження.

Найчастіше будинку такого класу в столиці можна зустріти на Оболонській Набережній. Досить багато їх і на Подолі, Печерську і в історичній частині міста.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)