ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМонетизація пакунку малюка почнеться з вересня

Монетизація пакунку малюка почнеться з вересня

Пілотний проект з монетизації "пакета малюка" почнеться з 1 вересня 2020 року

Пілотний проект з монетизації "пакета малюка" почнеться з 1 вересня 2020 року. Про це йдеться в постанові № 744 від 29 липня, передають Українські Новини. Розмір виплати складе 5 тис. Гривень.

Грошова компенсація не виплачується у разі відмови від новонародженої дитини, відбування матір'ю покарання в місцях позбавлення волі та подальшого перебування новонародженої дитини в будинку дитини при установі виконання покарань, смерті новонародженої дитини в пологовому будинку, а також отримання натуральної допомоги "пакет малюка".

Дані кошти можна витратити у суб'єктів господарювання, які приєдналися до публічного договору про реалізацію пілотного проекту "Монетизація одноразової натуральної допомоги" пакет малюка ".

Відзначається, що заклади торгівлі зобов'язані здійснювати контроль продажу товарів.

Як повідомляли Українськi Новини, Кабінет Міністрів встановив виплату грошової компенсації вартості "пакета малюка" в 5 тис. Гривень.

Батьки дитини можуть звернутися за компенсацією протягом 12 місяців з дати народження дитини і самостійно протягом року витратити кошти компенсації виключно на придбання дитині одягу, взуття, засобів гігієни та догляду, текстилю, іграшок, засобів гігієни для породіль.

 

 
Коментарі (0)