Сучасні весілля

У сучасному світі більшість подій святкується без дотримання сформованих роками, а то й століттями, традицій

У сучасному світі більшість подій святкується без дотримання сформованих роками, а то й століттями, традицій. У повсякденному житті нестримно вриваються тренди з Європи і Америки, замінюють старі традиції і займають свою нішу в побуті кожної людини. Не оминули ці нові віяння і такий захід, як весілля. Сучасне весілля проходить врозріз з звичками і асоціаціями старшого покоління. Весілля зараз - це не просто банкет, це стильне, досить оригінальне і незабутнє свято.

Весільне агентство

Традиції, які ми маємо забути

Багато дій і подій вважаються справжнім "нафталіном" і стали просто неприйнятними на весіллі сьогоднішніх днів.

Оформлення весільного свята без дотримання єдиної стилістики. Абсолютно неприйнятно використовувати весільні аксесуари і оформляти свято, не дотримуючись єдиного стилізованого напряму.

Сучасне весілля

Кульки і намальовані власноруч плакати. Сьогодні краще використовувати для оформлення залу різноманітні тканини і квіти, як живі, так і паперові, оскільки це буде виглядати концептуально.

Весільне агентство

Викуп нареченої на порозі її будинку. Ця найпопулярніша традиція, що викликає особливе захоплення у рідних і близьких нареченої, повільно, але впевнено йде в минуле. Якщо ця частина урочистого заходу вже так необхідна молодятам, то краще буде підібрати для неї більш оригінальне місце, ніж під'їзд.

Весілля

Весільний кортеж з різноманітних автомобілів. Стильно і статусно виглядає весільний кортеж, що складається з однакових машин. Ця модна традиція досить дорога, але, щоб весілля було на рівні, не варто її ігнорувати.

Сучасне весілля

Тривіальні весільні фотографії. Класика жанру весільних фотографій - місцеві визначні пам'ятки і парк, наречений (наречена) на долоні тощо, більше не приваблює молодят. Сучасна святкова фотосесія повинна бути оригінальною. Найнятий професійний фотограф врахує всі побажання пари і промалює певний сюжет, а також доповнить фотосесію необхідними аксесуарами і реквізитом.

весілля рустік

Гості, про яких не подбали. Сьогодні абсолютно неприпустимо кидати гостей без діла, поки головні винуватці весілля зайняті фотосесією. Про їхнє дозвілля важливо подбати заздалегідь. Наприклад, можна найняти ще одного фотографа і влаштувати гостям свою фотосесію. Також можна записати відео з кумедними історіями про молодят, які розкажуть гості. Якщо зайнятися обмірковуванням розваг для гостей, то можна придумати багато цікавого і досить несподіваного. У цього буде тільки позитивний результат - задоволені гості, які навіть не помітять відсутність винуватців свята.

Сучасне весілля

Некоректні конкурси та ігри. Розваги для сучасного весільного свята проходять досить жорсткий відбір. На сьогоднішній день на весіллях немає місця таким застарілим конкурсам, як переодягання в безглузді наряди, швидкість і обсяг випитого та інше.

Сучасне весілля

Розваги, спрямовані на отримання грошей. Всі традиції, пов'язані з виманюванням грошей у гостей, просто неприйнятні на сучасному весіллі.

Весілля

Крадіжка нареченої або її взуття - про цю традицію також варто забути назавжди.

Весільне агентство

На весіллях, які претендують на свято в європейському стилі, може виглядати дивно і зустріч молодих з короваєм, і обряд запалювання свічки. Чи хочуть молодята бачити ці обряди на своєму святі - це рішення вони повинні прийняти самостійно.

Щоб ваше весілля пройшло яскраво і незабутньо, а також запам'яталося гостям, замовте організацію весільного свята в нашому агентстві «Adam&Eva». Ми виконаємо замовлення на вищому рівні і відповідно до ваших побажань.

Джерело https://adamandeva.com.ua

 
Коментарі (0)