ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЗаїзд транспорту на одну з вулиць Луцька перекриють

Заїзд транспорту на одну з вулиць Луцька перекриють

Луцьких водіїв попереджають: у місті обмежили заїзд транспорту на вулицю Гущанську. Це пов’язано з заміною аварійної ділянки водопровідної мережі.

У Луцьку тимчасово обмежили заїзд транспорту з вул. Гордіюк на Гущанську. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луцької міськради.

«У зв'язку зі здійсненням робіт із заміни аварійної ділянки водопровідної мережі, з 8:00 28 вересня цього року до 17:00 30 вересня буде тимчасово перекрито заїзд транспорту на вулицю Гущанську з вулиці Гордіюк», – йдеться в повідомленні.
 
Як зазначається, виконавця робіт – КП «Луцькводоканал» та ТзОВ «Луцькспецбуд» зобов'язано встановити необхідні дорожні знаки на проїжджій частині вулиці та відновити благоустрій після виконання робіт до 17:00 30 вересня 2015 року.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у понеділок 28 вересня у Луцьку знеструмили будинки на вул. Глушець та пр. Волі.
 
«У зв’язку з ремонтом обладнання на ТП № 175, з 9:00 до 17:00 буде припинена подача електроенергії на вулиці Глушець, проспекті Волі, 10», – йдеться в повідомленні.
 
У мешканців міста просять вибачення за тимчасові незручності.
 
Коментарі (0)