ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГМораторій на підвищення комунальних тарифів переглянуть після опалювального сезону

Мораторій на підвищення комунальних тарифів переглянуть після опалювального сезону

Перегляд тарифів відбудеться навесні, після завершення опалювального сезону

 

Перегляд тарифів відбудеться навесні, після завершення опалювального сезону.

Після опалювального сезону Уряд перегляне тарифи на комунальні послуги, аби підняти зарплати енергетикам, які відбудовують енергосистему.

Голова Нацкомісії з регулювання у сфері комунальних послуг, НКРЕКП, Костянтин Ущаповський заявив, що після того, як буде завершено опалювальний сезон, в Україні переглянуть тарифи на комунальні послуги. Скорше за все, тарифи будуть збільшені, щоб мати змогу збільшити зарплату енергетикам, які відбудовують енергосистему, а також закупити необхідне для цього обладнання.

Кабмін працює над пошуком оптимальних шляхів, щоб розробити програму згідно з якою, після закінчення опалювального сезону можна буде повернутися до питання підвищення тарифів.

В енергетиці працює велика кількість людей і вони теж живуть у цій країні і потребують відповідної компенсації за свій труд. І це потрібно хоча б для того, щоб оперативні бригади могли виїжджати на місця та робити ремонти, щоб закуповувався необхідний аварійний запас, бо ці всі витрати теж зросли,

— зазначив Ущаповський.

Нагадаємо, мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги для населення був підписаний президентом України Володимиром Зеленським на час бойових дій і на пів року після їх завершення.

 

 

 
Коментарі (0)