ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняМосква впевнена в неспроможності Києва замінити російський газ

Москва впевнена в неспроможності Києва замінити російський газ

Росія не бачить альтернативи своєму газу для України. В Москві запевняють, що Києву не вдасться в повному обсязі відмовитись від «блакитного» палива «Газпрому»

Російська Федерація заявляє, що Україні не вдасться замінити російський природний газ у необхідних обсягах. Про це заявив Міністр енергетики РФ Олександр Новак в інтерв’ю одному з російських телеканалів.

«Україна ніде не замістить в повному обсязі газ, який їм потрібен для енергопостачання власних споживачів. Тому в будь-якому випадку з Росії буде покупка газу», - сказав московський чиновник.

Відповідно, на думку Міністра, Києву доведеться все ж звернутися до ВАТ «Газпром» за «блакитним» паливом.

Окрім того, посадовець заявив, що жодних коштів від НАК «Нафтогаз України» за січневий газ отримано не було.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кабмін розпорядився відремонтувати дві ділянки газопроводу Урегнгой-Помари-Ужгород. Зокрема, згідно з відповідними документами, вартість робіт складатиме близько 1,9 млрд грн.

 
Коментарі (4)
Олена2
29 Грудня 2015 p. 14:23
Дурень думкою багатіє))
Читатель2
29 Грудня 2015 p. 14:26
Анекдот згадав: -Что у вас хохлов язык такой глупый? "Незабаром"...это "возле бара", или где?! -Ой а у вас, кацапів, краще? Оце "Сравні"..чи то срав...чи ні?! -А ещё у вас на въезде написано матом "Неx.й шастать". -То вам "Неx.й шастать"...а нам "Нехай щастить" Хай думають)))
Коля Пухов
29 Грудня 2015 p. 21:00
ТОВ "Київгаз" ДП "Київгазенерджи" тепер не зазначає у правій частині рахунку нараховану суму. Ця сума зазначається лише у лівій частині рахунку, тобто у тій частині, яка після оплати залишається у споживача. Сума "до сплати" взагалі не зазначається ні у лівій, ні у павій частинах. Вважаю, що це робиться навмисно з метою подальших шахраювань та зловживань, оскільки дивлячись на праву частину рахунку не зрозуміло, на якій підставі споживач заплатив ту чи іншу суму. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ У попередньому місяці споживачі отримали квитанції із штучно приписаним боргом. Тепер вони повинні їхати за свій рахунок у відділення "Київгазу" і доводити, що борг їм приписаний помилково.
Коля Пухов
29 Грудня 2015 p. 21:01
Я вообще думаю, что если компания, в частности "Киевгаз " , приписывает клиенту долг, а клиент докажет, что долга нет, то компания должна возместить клиенту моральный вред, а также оплатить время и другие расходы, потраченные клиентом для доказательства отсутствия долга.