ГоловнаНовини ЖКГТранспортМосква запропонувала Севастополю збирати тролейбуси

Москва запропонувала Севастополю збирати тролейбуси

Представники заводу-виробника тролейбусів, подарованих місту урядом Москви, запропонували використовувати матеріальну базу тролейбусного управління Севастополя для складання подібних машин в місті.

Керівництво Севастопольської міської державної адміністрації та представники делегації Москви обговорили питання будівництва в місті заводу по збірці тролейбусів.

Про це «У.К.»  повідомили у прес-службі СМДА.

Голова СМДА Володимир Яцуба повідомив про те, що представники заводу-виробника тролейбусів, подарованих місту урядом Москви, запропонували використовувати матеріальну базу тролейбусного управління Севастополя для складання подібних машин в місті.

«Ми готові розглядати питання про створення тут складального виробництва таких машин, щоб місто змогло наповнюватися цим транспортом, так як він дійсно затребуваний. На Україні зараз більше 4500 одиниць міського транспорту, які вимагають списання та заміни. Збірка нових машин в Севастополі буде не тільки серйозною транспортною допомогою регіону, але і дозволить підняти імідж міста в цілому по Україні», - заявив представник російського тролейбусного заводу.

За словами В. Яцуби, організувати таке виробництво можливо на території 2-го тролейбусного депо, яке в даний момент пустує і не використовується. Там можна здійснювати і складання тролейбусів, і проводити технічну діагностику всіх транспортних засобів міста Севастополя. Представники заводу висловили надію на те, що переговори пройдуть успішно, економічна доцільність складання машин для українського ринку буде доведена і таке підприємство буде створено.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)