ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМісія МВФ у вересні здійснить віртуальний візит в Україну

Місія МВФ у вересні здійснить віртуальний візит в Україну

Місія міжнародного валютного фонду у вересні здійснить віртуальний візит в Україну для обговорення поточної програми stand-by.
Місія міжнародного валютного фонду у вересні здійснить віртуальний візит в Україну для обговорення поточної програми stand-by. Про це повідомив представник МВФ Джеррі Райс на брифінгу.
 
"В кінці цього місяця запланована віртуальна місія по Україні. Конкретні дати будуть оголошені ближче до початку місії в кінці цього місяця. Що стосується статусу, в якому ми знаходимося з Україною, ми заявили раніше влітку, що будемо працювати з владою з питань, що залишаються, за якими нам необхідно досягти угоди для завершення огляду поточної програми з Україною", - заявив Райс.
 
За його словами, місія буде зосереджена на питаннях, пов'язаних зі зміцненням управління і автономії Національного банку України, судовою реформою, відновленням і зміцненням антикорупційної бази, а також забезпеченням стабільного фінансового стану країни.
 
Місія буде проходити віртуально.
 

На уточнююче питання про виділення коштів Україні і недавніх заяв прем'єр-міністра Дениса Шмигаля про те, що Україна виконала умови МВФ, Райс відповів наступне: "Мені нема чого додати до того, що я сказав. У мене немає графіка виплат або розширення. Я вважаю, що ми повинні дати можливість пройти активним дискусіям". 

 
Коментарі (0)