ГоловнаНовини ЖКГТранспортМіста Донеччини залишилися без автобусного сполучення

Міста Донеччини залишилися без автобусного сполучення

У міста, які розміщуються на півночі Донецької області, тимчасово припинили курсувати автобуси. Місцева влада стверджує, заходи вживаються на час проходження АТО.

У зв'язку з проведенням антитерористичної операції на сході України призупинено автобусне сполучення з низкою міст на півночі Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

Так, за даними департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації, автобусні пасажирські перевезення сьогодні не здійснюються в Костянтинівку, Дружківку, Краматорськ, Слов'янськ та Святогірськ.

«За іншими напрямами автобуси працюють у звичайному режимі», - повідомив заступник директора департаменту Олександр Рищенко.

Разом з тим він зазначив, що пасажиропотік на маршрутах області істотно скоротився.

За інформацією департаменту, відновлення сполучення з містами північної частини області стане можливим після завершення антитерористичної операції. Зараз же на трасах в цьому напрямку встановлені блокпости.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше з'явилися блокпости на в'їздах в Одесу, Херсон, Суми, Вінницю, Житомир, Львів, Миколаїв, Черкаси, пр.

 
Коментарі (0)