ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаМістам та селам п’яти областей досі не подали електрику

Містам та селам п’яти областей досі не подали електрику

Майже 130 населених пунктів України досі залишаються без електропостачання. Зокрема, знеструмлено міста та села у п’яти областях. До відновлення енергопостачання населених пунктів залучені бригади обленерго.

В Україні станом на сьогоднішній ранок електропостачання відсутнє у 129 населених пунктах. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, електропостачання немає у містах та селах п’яти областей: Херсонській – 85, Миколаївській – 27, Одеській – 8, Черкаській – 5 та Кіровоградській – 4. До відновлення енергопостачання населених пунктів залучені бригади обленерго.

Поміж тим зазначається, що протягом минулої доби бригади обленерго проводили роботи з відновлення електропостачання у населених пунктах, які були знеструмлені в ніч з 17 на 18 січня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні 19 січня внаслідок погіршення погодних умов знеструмленими залишалося 284 населених пункти у восьми областях. Найбільше відключень електроенергії фіксувалось у  Херсонській області – 102.

 
Коментарі (0)